U bevindt zich hier:

Home

PNC Nieuws

Als eerst op de hoogte van alle PNC nieuwtjes? Schrijf je nu in
Nieuwsbrief


Ontvang HTML?

Care PDF Afdrukken E-mailadres

Pedicure by OPI
Omdat uw voeten het allerbeste verdienen.
Uw voeten maken iedere dag heel wat mee. Een beetje speciale aandacht hebben uw voeten dus ook zeker verdiend!
De Pedicure by OPI producten bieden een ervaring van ontspanning en weldaad, met een verfrissende werking voor lichaam en geest. Reinigt en verzacht de voeten met Tea Tree olie, grapefruit extract en vochtinbrengend avocado extract. Eelt verzachter op basis van fruitzuren en groene thee extract. Natuurlijke suikerkristallen die oplossen in water, vitamines E en A. Komkommer en verzachtende botanische extracten.
Al deze ingrediënten vormen de ideale vochtinbrenger voor de huid en zorgen voor een zijdezacht resultaat.

Spa Pedicure by CND
Geeft voeten de optimale verzorging die ze verdienen.
Maken de huid zichtbaar glad, hydrateert en stabiliseert, geeft een jeugdige uitstraling. De “Earth” Spa Pedicure lijn van CND bevat o.a. allantoin: bevordert de celvernieuwing. Gember, nagelkruid en Patchouli: Ontspannen en geven een aangenaam gevoel van geurende, aromatherapeutische oliën. De “Marine” Spa Pedicure lijn van CND bevat o.a. kleine zoutkristallen uit de dode zee, is rijkelijk verzadigd met extracten van: tea-tree olie, rijstolie, eucalyptus, amandelolie en vitamine E. Tevens koelt het de voeten door de werking van natuurlijke menthol en spearmint olie.

Manicure by OPI
Recept voor prachtige, jonger uitziende handen.
Uw handen zijn na uw gezicht het meest zichtbare deel van uw lichaam en staan ieder dag bloot aan invloeden van buitenaf. Bovendien tonen uw handen onze ware leeftijd.
Zorg dus voor mooi verzorgde handen voor een perfecte uitstraling.
De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij OPI op de eerste plaats, daarom werken veel professionals graag met onze producten. Maar ook thuis kunt u uzelf met OPI verwennen.
Bevat o.a. aromatische oliën van citroen, limoen, sinaasappel, geranium, perzikbloesem, magnesium, mandarijn, basilicum,  lavendel, eucalyptus en kamfer.
Een complete behandeling legt een beschermend, fluweelzacht laagje over de huid om uitdroging te voorkomen. Met beschermingsfactor 15 om de huid tegen schadelijke effecten van de zon te beschermen.
Voorkomt het terugkomen van ouderdomsvlekken voor een jonger uitziende huid.

Spa Manicure by CND
Spa"Manicure is veel meer dan de traditionele manicure.
De Spa Manicure bestaat uit een exclusieve, volledige schoonheidsbehandeling voor handen volgens de meest recente technieken.
Er wordt gebruik gemaakt van technologisch ontwikkelde producten die zijn afgestemd op de hedendaagse moderne salon en haar klanten.
De toevoeging van het woordje "Spa"betekent een 'Wellness' behandeling waarmee de steeds meer eisende klant verwend wordt, zich goed voelt en waarbij de handen soepel en zacht worden. Klanten hebben hiervoor meer geld over dan voor de traditionele manicure.
CND heeft voor de Spa Manicure 2 product lijnen ontwikkeld de “Almond” lijn met amandel-, jojobaolie en vitamine E conditioneert diep in de huid en nagels. De “Citrus” lijn een bijzondere mix van essentiële oliën namelijk druivenpit-, sinaasappel- en citroengrasolie, verzorgt en verjongd.

Deze prachtige Spa Pedicure en Manicure lijnen zijn te verkrijgen bij PNC Cosmetics. Tevens geeft PNC Cosmetics de officiële vakopleidingen van OPI en CND.