U bevindt zich hier:

Home Workshops CND™ SPAMANICURE™

PNC Nieuws

Als eerst op de hoogte van alle PNC nieuwtjes? Schrijf je nu in
Nieuwsbrief


Ontvang HTML?

CND™ SPAMANICURE™ PDF Afdrukken E-mailadres

CNDTM SPAMANICURETM Basis opleiding

Tijdens de workshop gaan we in op de basis manicure- en anatomie theorie, praktische manicure technieken, de paraffine behandeling en nagellak- en massage technieken.
De ochtend staat voor een groot deel in het teken van de theorie. Dit geeft u een goede basis voor het stellen van een nagel diagnose. Vanaf de middag wordt er gewerkt op een zelf meegebracht model met schone, natuurlijke nagels.

De volgende aandachtspunten worden o.a. behandeld:

 • Cosmetische behandeling
 • Behandelingsrituelen
 • Handmassage
 • Behandelingsprijzen
 • Anatomie van de handen

  De manicure workshop vormt de perfecte basis om te kunnen starten met CNDTM SHELLACTM brand 14+ nail color en het geven van een uitgebreid SPAMANICURETM menu aan uw klanten.

  Lesdag: Zie de agenda voor data in 2016

  Kosten:   € 85,-- excl. btw en excl. pakket.

  Model en lunch zelf verzorgen.

  Het manicurepakket bestaat uit producten die u nodig heeft voor de workshop en is aan te schaffen voorafgaande aan de cursus. De producten kunt u vervolgens prima gebruiken in uw salon.

  Heeft u zelf al producten in uw bezit, vraag dan de pakket lijst aan om te checken wat u mogelijk nog los kan aanschaffen. Tijdens de cursus wordt uitsluitend gewerkt met CNDTM producten!
  U kunt ook met onze materialen werken, kosten € 15,-- excl. btw.

  De dag wordt, bij goed gevolgd, afgesloten met een CNDTM Certificaat van deelname.

  Meer informatie over de opleidingsdag en pakket prijzen kunt u inwinnen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

        
 •